fbpx

Google er ny ODA partner! Delta på Google Veksthus #WeStart

Tine Jensen, Norgessjef i Google.

Velkommen til vår nye partner Google Norge! Dette sier de om samarbeide med oss:

– Det er en stor glede å bli medlem av ODA-Nettverk, og vi er ekstra glade for å ha ODA med på laget for vårt første Google Veksthus-initiativ: WeStart. Sammen gjør vi et krafttak for å ikke bare hjelpe kvinner med gode ideer å få sine ambisjoner realisert – vi skaper flere kvinnelige rollemodeller som inspirerer andre til å sette sine egne ideer ut i verden.

Sannheten er at et mangfoldig næringsliv, er et sterkere og mer bærekraftig næringsliv, og ODA-Nettverk er en uvurderlig partner på veien dit.

Vi gleder oss til samarbeide Google Norge og ønsker dere lykke til med #WeStart!

Meld deg på #WeStart her >

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no