fbpx

Google er ny ODA partner! Delta på Google Veksthus #WeStart

Tine Jensen, Norgessjef i Google.

Velkommen til vår nye partner Google Norge! Dette sier de om samarbeide med oss:

– Det er en stor glede å bli medlem av ODA-Nettverk, og vi er ekstra glade for å ha ODA med på laget for vårt første Google Veksthus-initiativ: WeStart. Sammen gjør vi et krafttak for å ikke bare hjelpe kvinner med gode ideer å få sine ambisjoner realisert – vi skaper flere kvinnelige rollemodeller som inspirerer andre til å sette sine egne ideer ut i verden.

Sannheten er at et mangfoldig næringsliv, er et sterkere og mer bærekraftig næringsliv, og ODA-Nettverk er en uvurderlig partner på veien dit.

Vi gleder oss til samarbeide Google Norge og ønsker dere lykke til med #WeStart!

Meld deg på #WeStart her >

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no