fbpx

Nå kan du søke deg til ODA Mentor!

Deltakerne i mentorprogrammet 2019/2020.

Vil du bli med på en reise hvor du får utvikle deg på det personlige plan, og få en boost i karrieren? Og samtidig bidra til endring i samfunnet vi lever i, med hensyn til mangfold i tech? Vi tar nå imot søknader til ODA Mentor 2022/2023!

Gjennom deltakelse i ODA Mentor vil du, som enten mentee eller mentor, få mulighet til dette. Mentorinitiativene til ODA-Nettverk har fokus på å fremme personlig og profesjonell utvikling gjennom utveksling av kompetanse, ekspertise, verdier, perspektiver og holdninger. 

I over 10 år har ODA Mentor bidratt til at hundrevis av dyktig tech-kvinner har fått veiledning og refleksjoner som mentee eller mentor. For oss er det et viktig prinsipp at både mentee og mentor skal oppleve gjennsidig læring og få utbytte av ordningen. Slik skal vi “empower women in technology to Lead the Change”.

ODA Mentor har bevist valgt å koble sammen mentee og mentor på tvers av virksomheter og bransjer, for å skape en møteplass med forskjellige bakgrunn, erfaring og kompetanse. Gevinsten av dette er et nettverk fullt av inspirasjon, som skal gi alle deltagere motivasjon til selvutvikling og videre karriereutvikling.

ODA-Nettverk har for 2022/2023 sett på mentorprogrammet med nye øyne

Etter innspill fra erfarne damer i bransjen, og med over hundre drevne og engasjerte unge damer, har vi justert innholdet i programmet og kominert vanlig mentorprogram med reverse mentorprogram. Uanvhengig av alder og karrieresteg ønsker vi å oppmuntre alle til å delta. Det betyr at alle kan søke som mentee eller mentor.  

Vi er stolte og glade over at vi også kan annonsere oppstart av ODA Mentor i Stavanger i år.

Nye ODA Mentor program tar deg med på en reise med å “step confidently into the unknown”. Griper du muligheten? Eller tar du utfordringen? Det håper vi! 

Søknadsfrist 27. mai 2022

Søk deg til vårt program i Oslo eller Stavanger her >

ODA Mentor er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du å bli medlem?
Meld deg inn i ODA her >

Ta en titt på videoen under og bli bedre kjent med mentorprogrammet til ODA.

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no