fbpx

Stillingsannonse Leder for ODA-Nettverk

Etter 17 år i ODA-Nettverk ønsker vår styreleder, Kristine Hofer Næss, nå å gi stafettpinnen videre. Kristine har vært som frivillig i ODA-Nettverk siden oppstarten i 2006, og har hatt rollen og ansvaret som styreleder siden 2017. Vi søker en leder som kan bygge den frivillige organisasjonen og kraften vi er i dag videre. 

ODA-Nettverk har tusenvis av medlemmer, mer enn 70 partnere, strategiske samarbeid og ikke minst rundt 70 frivillige på fem lokasjoner i Norge. Vi har også de seneste årene modernisert plattformen vår, med ny medlemsportal, intern infrastruktur, samt nylig tilsatt én administrasjonsressurs.  

Dette gir et unikt fundament å bygge videre på, for å skalere og gjør en enda større forskjell for økt mangfold i tech. Vi ønsker å fortsette med å skape møteplasser for inspirasjon, erfaringsdeling, mentoring, læring og konkret forpliktelse og handling.   

Nå søker vi vår neste leder

Kjenner du et sterkt ønske om å bidra med det du kan, er og vil, og virkelig få muligheten til å gjøre en forskjell for økt mangfold i tech? 

Har du et strategisk og visjonært hode, som evner å skalere gjennom partnerskap og samarbeid, og felles målbilder?  

Er du en ambisiøs, tydelig og engasjerende leder, med positiv og smittende energi, som får med deg andre på veien mot en felles ambisjon? 

Har du kapasitet og lyst til å lede en helt fantastisk gjeng frivillige, som virkelig brenner for mangfold og tech, og som står på utrettelig? 

Er du en mulighetsorientert can-do-person, som har sett hva man kan få til, når man bare åpner for og gir mandat til å prøve? 

Er du en klar og tydelig leder, som evner å bygge og lede et mangfoldig lag, og coacher vårt erfarne styre til å bli enda bedre?  

Ønsker du å bidra frivillig med din tid, kompetanse og erfaring for å lede arbeidet med å «Lead the Change»? 

Er dette deg, eller kanskje noen du kjenner? 

Send oss noen ord om deg, hvorfor du ønsker å bidra, og hvorfor du tenker du kan være vår neste leder, senest innen 30. mai, til info@odanettverk.no 

Har du spørsmål rundt ODA-Nettverk som du ikke finner svar på via vår nettside, er du velkommen til å ta kontakt med Kristine på kristine@odanettverk.no 

Les også: «Kvinner vil ikke jobbe i tech»

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no