fbpx

Det burde ikke være en tilfeldighet at jeg jobber med it

Foto: Computerworld

Én enkelt melding er grunnen til at jeg i dag jobber i it-bransjen. Det har fått meg til å undre – hvordan kan vi unngå at kvinner ikke velger bransjen bare ved en tilfeldighet, skriver Kristina Kakevska til Computerworld.

At Kristina Kakevska skulle finne drømmejobben i it-bransjen kom som en overraskelse på henne selv. Nå oppfordrer hun bransjen til å bli flinkere til å vise frem sine fordeler og dermed bli mer tilgjengelig for alle.

«Vi prater mye om å øke andelen kvinner i it, men glemmer vi å også vise hva vi kan tilby?».

Les hele artikkelen i Computerworld

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no