fbpx

Det burde ikke være en tilfeldighet at jeg jobber med it

Foto: Computerworld

Én enkelt melding er grunnen til at jeg i dag jobber i it-bransjen. Det har fått meg til å undre – hvordan kan vi unngå at kvinner ikke velger bransjen bare ved en tilfeldighet, skriver Kristina Kakevska til Computerworld.

At Kristina Kakevska skulle finne drømmejobben i it-bransjen kom som en overraskelse på henne selv. Nå oppfordrer hun bransjen til å bli flinkere til å vise frem sine fordeler og dermed bli mer tilgjengelig for alle.

«Vi prater mye om å øke andelen kvinner i it, men glemmer vi å også vise hva vi kan tilby?».

Les hele artikkelen i Computerworld

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no