fbpx

Creative tech for better change; Devoteam + ODA-Nettverk

I samarbeid med Platinumpartner Devoteam arrangerte vi ODA Nettverkstreff den 19. januar med temaet: «Creative tech for better change». Devoteam er spesialister på helhetlig digital transformasjon, og innleggene på treffet var knyttet til sikkerhet og data. Kvelden var innholdsrik, med masse energi og god stemning!

Telenor – uten data stopper Norge (verden)

Telenor er en av de viktigste strategisk infrastrukturene vi har – uten overføring av data stopper samfunnet. June Paulsen, CMO i Telenor Sverige, delte sine betraktninger med oss i forhold til Telenors rolle innen sikkerhet og samfunnsansvar, samt hvordan Telenor jobber med sikkerhet.

Menneskene

«Alle ønsker vi å være innovative, men å endre egne vaner er vanskelig – hvordan endre eller å få med en hel virksomhet på reisen?»

Hvorfor har vi mennesker så vanskelig for å endre oss? Hvordan klarer store virksomheter å gjennomføre vellykkede endringsprosesser? Cicilie Hennig-Till fra Devoteam Digital Impulses, fortalte om hvordan mennesker, prosesser, strategi og implementering henger sammen og hva som skal til for å få til en vellykket endring.

Cloud Services

Exploitable but (mostly) avoidable: I denne presentasjonen snakket Senior Cloud Security Engineer, Trish Ryniak (they/them) fra Devoteam M Cloud, om hvordan sikkerhet i skytjenester kan se ut, hvordan de kan bli utnyttet og generelle tips for alle – selv om du ikke jobber innenfor sikkerhet eller tech.

Hvordan kan ledere øke cybersecurity bevissthet i SmB?

En stor andel cyberangrep er forårsaket av ansattes mangel på kunnskap og bevissthet. Tidligere forskning setter søkelys på implementering av ulike opplæringsprogrammer, men fungerer dette? Martine Siggerud, Devoteam Cyber Trust, fortalte fra sin masteroppgave med dette som tema.

«Creative tech, for better change – en klisje vi klemmer til våre hjerter. Vi tror på teknologi som en positiv kraft for endring. Med det som utgangspunkt rekrutterer vi, og jobber sammen med våre kunder og partnere mot et felles målbilde.» – Devoteam

Er du interessert i å høre med om Devoteam? Ta gjerne kontakt eller kom innom for en kaffe eller prat. Den første i hver måned har vi åpent fra 0800-10.00 med barista og croissant. Ta kontakt med Ann-Kristin, aks@devoteam.no

En stor takk til Devoteam for fantastisk vertskap og foredrag, og takk til alle ODA-medlemmer som deltok!

Få med deg neste Nettverkstreff med ODA-Nettverk og Sopra Steria den 28. februar, les mer her.

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no