fbpx

Nå kan du søke deg til ODA Mentor!

Vil du bli med på en reise hvor du får utvikle deg på det personlige plan, og få en boost i karrieren? Og samtidig bidra til endring i samfunnet vi lever i, med hensyn til mangfold i tech? Vi tar nå imot søknader til ODA Mentor 2023/2024!

Deltakere i mentorprogrammet 2019/2020

Vi er glade for å kunngjøre at påmeldingen til vårt mentorprogram for 2023/24 åpnet 1. mars!

Som medlem i ODA-Nettverk og med en tilknytning til IT-bransjen i Oslo- eller Stavangerområdet, er du invitert til å søke om å være mentor eller mentee i dette programmet. Dette er en flott mulighet til å bygge nettverk og få en personlig og profesjonell utviklingserfaring. Er du ikke medlem, kan du bli det her.

Mentorprogrammet vil vare fra august/september i år til mai neste år. Programmet vil inneholde 1-2 møter per måned mellom mentor og mentee, samt 3-4 fellessamlinger på ettermiddagene.  På kick-off vil datoene for samlinger og annen informasjon om programmet, bli annonsert.

I tillegg vil mentor og mentee inngå en kontrakt som dekker mål og samarbeid gjennom hele programperioden.

Formålet med mentorprogrammet er å fremme personlig og profesjonell utvikling gjennom utveksling av kompetanse, ekspertise, verdier, perspektiver og holdninger. Og for å koble sammen personer på tvers av virksomheter og bransjer for å bygge kompetanse og motivasjon.

For at mentorprogrammet skal være vellykket, trenger vi motiverte deltakere. Derfor ber vi deg om å tenke nøye gjennom motivasjonen din for å delta i programmet.

  • området du ønsker å fokusere på/utvikle deg innen
  • nå-situasjonen din og din drømmesituasjon innenfor området du ønsker å utvikle deg
  • Vi ønsker også å vite hva du kan bringe inn i en mentorrelasjon og hvilke egenskaper og erfaringer du ønsker at din mentor skal ha

Til slutt vil vi minne deg på at ODA-Nettverk gir deg muligheten til å være en del av et fellesskap med likestilte kvinner som jobber i IT-bransjen. Hvis du ønsker å lære mer om ODA-Nettverk, kan du lese mer om ODA her.

Vi gleder oss til å se søknaden din og bli kjent med flere flotte kvinner i IT-bransjen!

Søk deg til vårt program i Oslo eller Stavanger her >

ODA Mentor er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du å bli medlem?
Meld deg inn i ODA her >

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no