fbpx

Nå kan du søke deg til ODA Mentor!

Vil du bli med på en reise hvor du får utvikle deg på det personlige plan, og få en boost i karrieren? Og samtidig bidra til endring i samfunnet vi lever i, med hensyn til mangfold i tech? Vi tar nå imot søknader til ODA Mentor 2023/2024!

Deltakere i mentorprogrammet 2019/2020

Vi er glade for å kunngjøre at påmeldingen til vårt mentorprogram for 2023/24 åpnet 1. mars!

Som medlem i ODA-Nettverk og med en tilknytning til IT-bransjen i Oslo- eller Stavangerområdet, er du invitert til å søke om å være mentor eller mentee i dette programmet. Dette er en flott mulighet til å bygge nettverk og få en personlig og profesjonell utviklingserfaring. Er du ikke medlem, kan du bli det her.

Mentorprogrammet vil vare fra august/september i år til mai neste år. Programmet vil inneholde 1-2 møter per måned mellom mentor og mentee, samt 3-4 fellessamlinger på ettermiddagene.  På kick-off vil datoene for samlinger og annen informasjon om programmet, bli annonsert.

I tillegg vil mentor og mentee inngå en kontrakt som dekker mål og samarbeid gjennom hele programperioden.

Formålet med mentorprogrammet er å fremme personlig og profesjonell utvikling gjennom utveksling av kompetanse, ekspertise, verdier, perspektiver og holdninger. Og for å koble sammen personer på tvers av virksomheter og bransjer for å bygge kompetanse og motivasjon.

For at mentorprogrammet skal være vellykket, trenger vi motiverte deltakere. Derfor ber vi deg om å tenke nøye gjennom motivasjonen din for å delta i programmet.

  • området du ønsker å fokusere på/utvikle deg innen
  • nå-situasjonen din og din drømmesituasjon innenfor området du ønsker å utvikle deg
  • Vi ønsker også å vite hva du kan bringe inn i en mentorrelasjon og hvilke egenskaper og erfaringer du ønsker at din mentor skal ha

Til slutt vil vi minne deg på at ODA-Nettverk gir deg muligheten til å være en del av et fellesskap med likestilte kvinner som jobber i IT-bransjen. Hvis du ønsker å lære mer om ODA-Nettverk, kan du lese mer om ODA her.

Vi gleder oss til å se søknaden din og bli kjent med flere flotte kvinner i IT-bransjen!

Søk deg til vårt program i Oslo eller Stavanger her >

ODA Mentor er gratis og for medlemmer av ODA-Nettverk. Ønsker du å bli medlem?
Meld deg inn i ODA her >

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no