fbpx

ODA-rådet

oda-raadet 2020

På Inspirasjonsdagen blir det en interessant spørrerunde når Siri Kristiansen møter toppledere fra noen av ODA sine platinumpartnere. Vi presenterer ODA-rådet 2020.

Ingvild Araldsen Blom – Leder for offentlig sektor i Capgemini Norge
Ingvild er utdannet siviløkonom fra BI og har lang og bred erfaring fra konsulentbransjen og offentlig sektor. Tidligere har hun hatt ulike lederstillinger i blant annet Mirror Accounting, Sopra Steria og nylig som konsulentdirektør i Tieto. Ingvild brenner for å bruke teknologi til å fornye, forenkle og forbedre tjenster og prosesser.

Dagfinn Ringås – Konsernsjef i SYSCO
Dagfinn Ringås er konsernsjef i SYSCO, et nordisk teknologiselskap, spesialisert i  energisektoren. Han har mer enn 20 års erfaring fra IT-bransjen, har jobbet 10 år i ulike lederroller i Microsoft og vært Country President for Schneider Electric i Norge. Dagfinn er også styremedlem i Crayon Group og Cegal.

Karoline Nystrøm – CEO Schneider Electric Norge
Karoline Nystrøm har vært administrerende direktør i Schneider Electric Norge siden begynnelsen av 2019. Hun startet sin karriere som strategikonsulent for Accenture i London med fokus på detaljhandel og e-commerce. Karoline har over de siste 10 årene ledet teknologibedrifter og var blant annet en del av ledergruppen som startet opp Comoyo (eid av Telenor). Karoline elsker å jobbe med grønn teknologi og motiveres veldig av å bidra til å løse verdens største problem: klimautfordringene.

Marius Aarset  – Vice President Digital Delivery, Energy Industries hos ABB
Marius Aarset er ansvarlig for digitale tjenester, teknologiutvikling og produkter innen ABBs energiindustrivirksomhet i Norge, samt relaterte regioner. Forretningsdriften dekker Prosessytelsesstyring, Energistyring, Asset Lifecycle Management, Operational Management og digital teknologi som støtter disse produktlinjene.

Marius begynte i ABB i 2006. Han har hatt ulike lederroller innenfor det digitale området i ABBs olje-, gass- og kjemikalievirksomhet, samt FoU-roller innen maritim sektor i ABB og andre selskaper.

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2020

ODA drives på frivillig basis og våre fantastiske partnere er grunnlaget for nettverkets eksistens. Se oversikt over alle våre støttespillere.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no