fbpx

ODA-rådet

oda-raadet 2020

På Inspirasjonsdagen blir det en interessant spørrerunde når Siri Kristiansen møter toppledere fra noen av ODA sine platinumpartnere. Vi presenterer ODA-rådet 2020.

Ingvild Araldsen Blom – Leder for offentlig sektor i Capgemini Norge
Ingvild er utdannet siviløkonom fra BI og har lang og bred erfaring fra konsulentbransjen og offentlig sektor. Tidligere har hun hatt ulike lederstillinger i blant annet Mirror Accounting, Sopra Steria og nylig som konsulentdirektør i Tieto. Ingvild brenner for å bruke teknologi til å fornye, forenkle og forbedre tjenster og prosesser.

Dagfinn Ringås – Konsernsjef i SYSCO
Dagfinn Ringås er konsernsjef i SYSCO, et nordisk teknologiselskap, spesialisert i  energisektoren. Han har mer enn 20 års erfaring fra IT-bransjen, har jobbet 10 år i ulike lederroller i Microsoft og vært Country President for Schneider Electric i Norge. Dagfinn er også styremedlem i Crayon Group og Cegal.

Karoline Nystrøm – CEO Schneider Electric Norge
Karoline Nystrøm har vært administrerende direktør i Schneider Electric Norge siden begynnelsen av 2019. Hun startet sin karriere som strategikonsulent for Accenture i London med fokus på detaljhandel og e-commerce. Karoline har over de siste 10 årene ledet teknologibedrifter og var blant annet en del av ledergruppen som startet opp Comoyo (eid av Telenor). Karoline elsker å jobbe med grønn teknologi og motiveres veldig av å bidra til å løse verdens største problem: klimautfordringene.

Marius Aarset  – Vice President Digital Delivery, Energy Industries hos ABB
Marius Aarset er ansvarlig for digitale tjenester, teknologiutvikling og produkter innen ABBs energiindustrivirksomhet i Norge, samt relaterte regioner. Forretningsdriften dekker Prosessytelsesstyring, Energistyring, Asset Lifecycle Management, Operational Management og digital teknologi som støtter disse produktlinjene.

Marius begynte i ABB i 2006. Han har hatt ulike lederroller innenfor det digitale området i ABBs olje-, gass- og kjemikalievirksomhet, samt FoU-roller innen maritim sektor i ABB og andre selskaper.

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2020

ODA drives på frivillig basis og våre fantastiske partnere er grunnlaget for nettverkets eksistens. Se oversikt over alle våre støttespillere.

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no