fbpx

Vi har gleden av å annonsere finalistene til ODA Awards 2020!

Vi i ODA, Nordens ledende nettverk for kvinner i teknologi, gir hvert år ut priser som belønner konkret og resultatgivende arbeid for å øke kjønnsbalansen og mangfoldet i teknologibransjen. ODA Award Woman deles ut for 12. året på rad, mens ODA Award Organization skal deles ut for åttende gang. Prisen ODA Award Man ble delt ut for første gang i 2018.

For å nå ODA Nettverk sitt mål om 40 % kvinner i tech og oppnå fordelene mangfold bringer, er det nødvendig at kvinner og menn jobber sammen for å lede an. Med ODA Awards ønsker ODA å hedre kvinner, menn og organisasjoner som er rollemodeller ved å engasjere seg og jobbe for kjønnsmangfold innen IKT, og som aktivt støtter opp om verdiene til ODA: Inspiration | Bravery | Empowerment | Passion

Du kan lese mer om hver av finalistene via linkene nedenfor. Her kan du lese om ODA Awards og tidligere vinnere. Vinnerne av ODA Awards 2020 offentliggjøres på den digitale Inspirasjonsdagen, som avholdes 28. mai.

ODA Award Woman

ODA Award Man

ODA Award Organization

 

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2020

ODA drives på frivillig basis og våre fantastiske partnere er grunnlaget for nettverkets eksistens. Se oversikt over alle våre støttespillere.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no