fbpx

Nominer din kandidat til kåringen Norges 50 fremste tech-kvinner 2023!

For syvende år på rad kårer vi Norges 50 fremste tech-kvinner!

Målet med kåringen er å synliggjøre de mange viktige og dyktige kvinner som jobber med teknologi, for å vekke inspirasjon og promotere mangfold.

Siden 2017 har Abelia og ODA-Nettverk kåret Norges fremste teknologi kvinner på kvinnedagen 8. mars.

Ønsker du å nominere noen?

Nominer din kandidat i perioden 1. desember 2022 – 15. januar 2023.

Nominer din kandidat!

For å løse vår tids store utfordringer og styrke norsk næringsliv, er vi avhengige av problemløsere av begge kjønn. Andelen kvinner som utvikler og jobber med teknologi er for lav. Vi ønsker å bidra til at flere velger teknologi.

Kandidatene skal synliggjøre bredden av dyktige og ledende kvinner som arbeider med teknologi. Vi ønsker derfor at du nominerer kvinner som jobber på alle nivåer, fra gründere av en teknologibasert bedrift, til toppledere med budsjett- og personalansvar, fageksperter og rådgivere.

Kåringen omfatter privat, offentlig og ideell sektor, og er åpen for alle som identifiserer seg som kvinne.

Vi er på jakt etter de dyktigste tech-kvinnene på tvers av alle sektorer og bedrifter, det eneste absolutte kriteriet er at de som nomineres må ha en sentral teknologirelatert eller teknologifremmende rolle.

Vinnerne blir kåret i en feiring 8. mars 2023.

Les mer om kåringen her >

 

 

 

 

 

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no