fbpx

It is a great pleasure to announce the ODA Awards 2021 finalists!

Each year ODA-Nettverk awards dedicated work supporting the promotion of gender equality and diversity in the tech industry. This year, the ODA Award Woman will be awarded for the 13th year in a row, while the ODA Award Organization will be awarded for the ninth time. The ODA Award Man was awarded for the first time in 2018.

To achieve ODA-Nettverk’s goal of 40% women in tech and the benefits that diversity brings, it is necessary that women and men work together to lead. With the ODA Awards, ODA-Nettverk wants to honour women, men and organizations who are role models by engaging and working for gender equality in tech, and who actively support the values ​​of ODA: Inspiration | Bravery | Empowerment | Passion. Read more about each of the finalists via the links below.

ODA Award Woman

ODA Award Man

ODA Award Organization

Read more about the ODA Awards and previous winners here. The winners of the ODA Awards 2021 will be announced at the digital Inspiration Day on the 7th May.

Register for Inspiration Day 2021

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no