fbpx

ODA Mentor & ODA Executive starter opp 4. september!

Deltakere i mentorprogrammet 2019/2020

Nå er vi klare for å ta imot kullet for 2023-2024, og vi gleder oss masse til alt vi skal igjennom sammen!

ODAs mentorprogram har eksistert i over ti år og kobler sammen mentees og mentorer for å fremme personlig og faglig utvikling. Gjennom utveksling av kompetanse, ekspertise, verdier, perspektiver og holdninger, bidrar programmet til individuell vekst og positiv samfunnsutvikling.

Les mer om ODA Mentor her.

ODA Executive-programmet er et eksklusivt initiativ rettet mot ledere og beslutningstakere, med fokus på strategisk tenkning, lederskapsutvikling, har deltagerne mye å glede seg til. Unge ledertalenter får muligheten til å «skygge» en mer erfaren leder i egen organisasjon for å forstå deres hverdag og avmystifisere toppledelse.

Det har vært stor interesse for årets program. I år igjen er det koblet sammen 32 mentees og mentorer, så det kommer til å bli en super gjeng med masse latter, tårer, inspirasjon og refleksjon.

Les mer om ODA Executive her.

Mentorsamling november 2022 hos DNB.

Hvorfor er disse programmene viktige? 

I en tid med rask teknologisk forandring, globalisering og kulturell integrasjon, er det avgjørende for organisasjoner å være proaktive i sin tilnærming til medarbeiderutvikling. ODA Mentor og ODA Executive er ikke bare investeringer i individuelle ansatte, men også i organisasjonens fremtidige suksess.

Vi ser frem til å starte dette spennende året sammen med deg og bygge sterkere bånd innen ODA-nettverket. La oss sammen skape en inspirerende og produktiv sesong!

Vil du søke deg til ODA Mentor eller ODA Executive?

  • ODA Mentor: Frist for å sende inn søknad for opptak til ODA Mentor (som mentee eller mentor) var 14. mai 2023. Søknadsperioden åpnes igjen i starten av 2024!
  • ODA Executive (kun for platinum-partnere): Klikk her for å lese mer, og send inn din søknad.
ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no